FBM Måleri

Målare Höganäs

Målningsservice i Höganäs!

Letar du efter en bra målare i Höganäs?

För en lyckad fasadmålning krävs rätt kompetens, utrustning och produkter. Hos FBM Fleninge Bygg Måleri AB i Helsingborg är vi experter på detta område. Vi är specialiserade på att ta hand om fasadmålning för alla typer av byggnader, oavsett skick, och återställa dem till sitt bästa skick.

Vi är inte bara experter på fasadmålning i Helsingborg och Nordvästra Skåne, utan vi erbjuder också en rad ytterligare tjänster. Vi kan fräscha upp ditt hem genom att måla om fönster eller andra detaljer samtidigt som vi utför fasadmålningen. Lita på oss för att ge din fasad och ditt hem den uppdatering de förtjänar!

Vi är en ledande målerifirma som omfattar alla aspekter av byggnadsmåleri, från tapetsering till bredspackling och dekorationsarbete. På FBM Fleninge Bygg Måleri AB i Helsingborg kombinerar vi expertkompetens med ett brett utbud av färger och material, från linoljefärg till kalkfärg.

Vi är specialister på byggnadsmåleri, men våra tjänster sträcker sig också till fasadmålning, inomhusmålning och specialiserade måleriprojekt. Våra erfarna målare är dedikerade till att leverera perfekta resultat varje gång.

Lita på oss för att ta hand om ditt byggnadsmåleri i Helsingborg och ge ditt hem den omsorg och kärlek det förtjänar.

Oavsett om du vill renovera ett enskilt rum eller hela bostaden, erbjuder vi målartjänster som ger ditt utrymme en fräsch och ny känsla. Våra målare i Helsingborg och Ängelholm har omfattande erfarenhet och erkänd kompetens när det kommer till inomhusmålning.

Oavsett om du önskar skapa en avslappnande atmosfär i vardagsrummet, en mysig känsla i sovrummet eller en livlig stämning i köket, är vi här för att förverkliga dina visioner. Från förberedelse till färdigställande tar vi hand om varje detalj för att säkerställa att varje målningsprojekt överträffar dina förväntningar.

Vi är din lokala expert på alla sorters måleri. Anlita oss för att göra din inomhusmiljö till en plats där du verkligen trivs och känner dig hemma. Låt FBM Målerifirma ta hand om din inomhusmålning i Helsingborg och Ängelholm och ge ditt hem den kärlek det förtjänar!

FBM Måleri är inte bara experter på vanliga måleritjänster, vi erbjuder också en omfattande lista av specialiserade måleritjänster som kräver specifika kompetenser och noggrannhet. Upptäck vårt breda utbud av specialiserade tjänster nedan, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver mer information.

 • Dekorationsmåleri
 • Brandskyddsmåleri
 • Epoximålning
 • Kyrkmålning
 • Nybyggnadsmålning
 • Ombyggnadsmålning
 • Underhållsmålning
 • Tapetsering och vävning
 • Spackling och annat förarbete
 • Bredspackling, sprutspackling
 • Sprutlackering av dörrar, köksluckor
 • Lackering

Välkommen till ditt måleriföretag i Höganäs

Förvandla dina väggar med hjälp av FBM Måleri, din pålitliga målare i Ängelholm. Vi är specialister på såväl fasad- som inomhusmålning och lämnar inget åt slumpen. För oss är förberedelsearbetet lika betydelsefullt som själva målningsprocessen. Vi tar hand om allt från spackling och slipning till noggrann skyddning innan vi börjar måla.

Med vår omfattande erfarenhet inom måleribranschen tar vi oss an projekt av alla storlekar. Våra tjänster omfattar allt från målningsarbeten och renoveringar till tapetsering. Oavsett om du är privatperson, företagare eller representerar en offentlig institution är vi redo att erbjuda professionella och skräddarsydda målartjänster. Kontakta oss idag för att ge ditt hem eller företag en ny, fräsch och färgsprakande look!

Proffs på färg och måleri

Sedan våra första penseldrag år 1994 har FBM Måleri blivit synonymt med expertis inom färg och måleri. Varje dag vägleder vi våra kunder genom en mångfald av projekt, oavsett om de är omfattande eller småskaliga. Vårt team erbjuder måleritjänster till både privatpersoner och professionella kunder och vi kan stoltsera med omfattande erfarenhet inom projektledning för olika typer av uppdrag.

Dags att måla eller tvätta fasaden?

Boka in årets fasadmålning eller fasadtvätt redan nu eller kontakta oss för rådgivning! Vi kör utan kostnad ut för bedömning och återkommer sedan med en gratis offert. Med ROT-avdraget drar vi av 30% direkt på fakturan! 
 
Vi utför arbeten åt privatpersoner, företag, kommuner och bostadsrättsföreningar i hela Nordvästra Skåne. Vi tar hand hela projektet med alla ingående moment, från start till mål.

Vi är stolta över att vara certifierade enligt MVK – Måleribranschens Våtrumskontroll. Detta innebär att våra målare har genomgått den rigorösa utbildningen “Behörig Våtrumsmålare” med godkänt resultat. Dessutom har våra projektledare genomgått specialiserad arbetsledarutbildning inom våtrumsentreprenad.

Upptäck vårt breda tjänsteutbud

Vad kan priset vara för målare i Höganäs?

Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda priser som anpassas efter dina specifika behov. För att kunna ge dig en exakt prisuppskattning behöver vi komma ut till dig och noggrant inspektera arbetsytan. Vår bedömning är helt kostnadsfri och ger oss möjlighet att bedöma omfattningen av arbetet samt lyssna på dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri bedömning av ditt måleriprojekt i Ängelholm. Vi ser fram emot att få diskutera dina projektplaner och hjälpa dig att förverkliga dem på bästa möjliga sätt.

Boka tid för kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp med målning? Boka din tjänst enkelt genom att använda vårt kontaktformulär bredvid. Berätta lite om dina behov och önskemål, så återkommer vi snabbt för att diskutera hur vi kan hjälpa till.

ROT-Avdrag / år
0 TKR

Eller ring oss 0708-10 42 98