FBM Måleri

Om oss

Kort om oss på FBM Måleri

Vi strävar alltid efter att leverera arbete av högsta kvalitet och att du som kund är helnöjd med det jobb vi utför. Därför erbjuder vi alltid en 100% kvalitetsgaranti enligt Måleriföretagarnas standard. Vi värdesätter långsiktiga relationer och hoppas få möjligheten att sköta nästa uppdrag åt både dig och kanske någon du känner.

FBM Måleri i siffror

Med bas i Helsingborg, Landskrona och Höganäs har vi över trettio års erfarenhet av att utföra olika typer av måleriarbeten runt hela nordvästra Skåne. Oavsett om det är ett litet eller stort projekt, är vi redo att hjälpa dig.

Anställda
0
Erfarenhet sedan
2030
Nöjda kunder
0 +

30 Års Erfarenhet i Målningsbranschen

Med över 30 års erfarenhet i målningsbranschen har vi förfinat vår expertis och utvecklat en djup förståelse för de unika behoven och utmaningarna som varje projekt innebär.

Under åren har vi framgångsrikt genomfört en mängd olika målningsprojekt, från småskaliga renoveringar till storskaliga kommersiella projekt. Vår långa historia och kontinuerliga närvaro i branschen är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet, professionalism och hållbarhet.

Johan Wirgin

0708-10 42 98

Kontakta oss

För att komma i kontakt med oss använd gärna vårt smidiga kontaktformulär. Efter att ha skickat formuläret kommer vi att återkomma till dig så fort som möjligt.